Udlejnings info

Tak for deres interesse for Urup forsamlingshus

Vi ser frem til at kunne danne rammerne omkring din fest

Du er altid velkomme til at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller ønsker henvisning til kokke eller serveringspersonale.

 

Fremvisning :

Der vil normalt være mulighed for fremvisning hver tirsdag fra kl 18.00 til 19.00 i ( Bestyrelsen er tilstede i forbindelse med afholdelse af banko spil).

Alternativ kan dette aftales med udlejer

Udlejnings priser 1.Rate 2. Rate Samlet pris
Nøgle udlevering dagen før ønskes hvis muligt      200 Kr
Leje af bar     300 Kr
Leje af drikkevarekøleskab     200 Kr
1 Dag 1.000 Kr 1.500 Kr 2.500 Kr
2 Dage 1.500 Kr 2.000 Kr 3.500 Kr
3 Dage 2.000 Kr 2.000 Kr 4.000 Kr
Depositum for unge fester (Leje 1 dag)     2.000 Kr
Depositum for unge fester (Leje 2 dage)     2.500 Kr

Praktisk info:

To uger før afholdelse af festen bliver du kontaktet af udlejer hvor der laves aftaler i forhold til nøgleudlevering (mulighed for at få nøgle udleveret dagen før) samt tid og sted for afhentning.

Prisen inkludere el, gas, internet, rengøring, toiletpapir, aftørrings servietter, store kaffefiltre, sæbe, samt 15 viskestykker og 15 karklude

Du har rådighed over forsamlingshuset fra kl. 10.00 på den første udlejnings dag, til kl. 07.00 dagen efter den sidste udlejnings dag, eventuelle ændringer i forhold til dette aftales med udlejer.

Vi henstiller til at øl, vin m.m. ikke sættes ud i forsamlingshuset før og at gaver tages med hjem straks efter festen for ikke at friste svage sjæle.

Det anbefales at medbringe skarpe knive håndmikser mm.

Der forefindes trådløs internet med op til 50Mbps i båndbrede.

Informationer og brug af udvendig lys, varme, internet mm. Forefindes på opslagstavlen i køkkenet.

Det henstilles at alt færdsel udendørs forgår i almindelig ro og orden, og at musikken slutter senest kl 02.00

Udendørs arealer:

I forbindelse med huset er der et tilhørende udenoms areal med bordbænke sæt, legeplads, boldværk og græsbane som er til fri afbenyttelse. Du skal selv medbringe legeredskaber bolde mm.

 Aflevering :

Køkken: Alt service skal være rent og stillet på plads. Ovn, komfur, opvaskemaskine, kaffemaskine rengøres, køleskab og fryser slukkes og efterlades åben (dog ikke skabs fryser og køleskab i køkken

Salen: Gulvet fejes og bordene rengøres. Borde og stole stilles / stables efter anvisning som forefindes på opslags tavlen.

Betingelser:

1.Rate skal være indbetalt på ovenstående konto nr. med udlejnings dato som reference senest 3 uger fra kontrakt dato ellers bortfalder reservationen automatisk.

Ved aflysning af festen i forhold til officielle Corona regler tilbagebetales 1.rate ved aflysning af festen

Ved udlejning til “Unge fester” opkræves der yderlige et depositum . Depositum tilbagebetales efter godkendt aflevering. Depositum vil ikke blive tilbagebetalt ved manglende oprydning, rengøring eller beskadigelse af inventar eller bygninger mm.

Ved afbestilling tilbagebetales 1. rate ikke.

Faktura på restbetalingen og eventuelt depositum fremsendes senest 2 uger før, og skal være indbetalt på ovenstående konto nr. senest 1 uge før udlejnings periodens start.

Ved lejers afbestilling kan udlejer frit udleje faciliteterne til anden side.

De lejede faciliteter er godkendt som forsamlingslokale til maksimalt 149 personer.

Lejer har det fulde ansvar for de lejede faciliteter og deres anvendelse i det aftalte tidsrum. Faciliteterne skal afleveres i samme fysiske stand som ved modtagelse.

Udlejer kan ikke drages til ansvar for lejers ejendele i forbindelse med tyveri eller indbrud der er sket i udlejningsperioden

Inventar og service må ikke fjernes eller bruges uden for lokalerne

Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser der knytter sig til lejers arrangement.

Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter eller inventar, forvoldt ved lejers brug eller af dennes gæster. Udbedring af eventuelle skader må kun foretages på foranledning af udlejer og efter dennes rekvisition.

Med venlig hilsen

Urup forsamlingshus

Britta Daugård Hansen